Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Kdo si hraje, nezlobí

Tak zase přidávám nějakou tu fotečku. Tentokrát na téma Šikovné ruce :-) George dostal ode mě k narozeninám nové pastelky, tak mi nakreslil obrázek a já jsem se dala do velikonoční výzdoby a vrhla se na kraslice :-)

16 Komentáře:

  1. Anonymní řekl(a)...
     

    Téda, že jsi na to měla trpělivost! Taková práce. Budu taky muset něco začít... Zatím jsem teda spíš obecní vývařovna! :o) Ještě jednou moc moc díky za tu klávesnici! D.

  2. Anonymní řekl(a)...
     

    Jo a obrázek je to krásnej! To by bylo hezký dát do rámečku a udělat si takovou stěnu "Georgovku", ne? :o)
    Ještě jsem si vzpomněla... Nevíš proč mi nikdo neodpověděl na Peďandách? :o))

  3. Unknown řekl(a)...
     

    No, uz jsem z toho obrazku nechala udelat pohlednice :-) a zaramovani taky bude, ale jeste mi ty musle musi nakreslit aspon dve - at to mam jako sadu :-)
    S tema pedandama ti nevim Dasi... :-(( tak si myslim, ze asi zrovna Pavlina nemluvila k nam, coz teda vubec nechapu... :-((

  4. Anonymní řekl(a)...
     

    No, to mně je jasný, že nemluvila k nám. K nám totiž téměř nikdy nikdo nemluví... :o) Oh well... What can you do... :o)) Je legrační, jak ale jakmile my dvě si tam něco vzkážeme, tak se k tomu nikdo jiný nikdy nepřidá. No nic no. Já se z toho nezblázním. To jen, že člověku zůstává rozum stát. :o)

  5. Unknown řekl(a)...
     

    Mám k tomu jen jediné vysvětlení, Dáši - závist... jinak si to nedokážu vysvětlit..
    ale stejně mě tam ten tvůj vzkazík pobavil :-) rejpla sis :-) ale to se musí..
    jo, chtěla jsem Ti dneska brnkout, ale nevěděla jsem, jak máš čas, tak mi nějak dej vědět, kdy by se ti to hodilo a popovídáme.. :-)

  6. Anonymní řekl(a)...
     

    Tak jsem si ted taky zkousela ten IQ test a mam uplne presne to same, jako Ty! :o))

  7. Anonymní řekl(a)...
     

    Jo, tak s tim casem, to mas pravdu. Ja uz Ti takhle telefonuji od pondelka. Byla jsem v jednom kole. Mame tu znameho na opravu baraku a k tomu Caro a jeji dalsi detsi kamaradi. No uzas.
    Ale rada Te uslysim. Asi zitra vecer by to konecne slo. Pres den budeme pryc - u jezera, takze ani nevim, jestli tam je signal. Ale budu se tesit. Diky za vsechny rychle odpovedi a rady a porady. :o)

  8. Unknown řekl(a)...
     

    ty jo, to jsem az tak chytra???????? :-OOOO

  9. Unknown řekl(a)...
     

    zitra vecer to je perfektni :-) taky se tesim..

  10. Anonymní řekl(a)...
     

    cuteee wat is it!??!?!!? lol


    oo0o0h yeah i got one of these idk no idea wat to do hahhaha help! add me as ya friend http://www2.blogger.com/profile/01584498900624009926 thats my blog i guess

  11. Unknown řekl(a)...
     

    Those are some nice "HUEVOS!"

  12. Anonymní řekl(a)...
     

    Mno holky, snad Vám nebude vadit, ze se do toho pletu :) Ja nevim proc Vam nikdo neodpovida na pedandach, ale to se stava i me (vy si aspon pokecate spolecne) :) Ale tak podle me je to tim, jaky vztahy byly ve tride, ne? Pokud se se mnou nikdo obzvlast nebavil, tak proc by tomu tedka melo bejt jinak? :) No to je asi fuk, mozna ze v tom je i zavist (to vite, kdyz s brachou koukame na ty fotky, tak nam tecou sliny) :))) Ale zaroven je Vam to i prano (z moji strany urcite) :) Jo a kdyz budete chtit, reknu vam i maly tajemstvi :) Milča

  13. Unknown řekl(a)...
     

    Ahoj Milco,
    jsem rada, ze pises..
    Co se vztahu ve tride tyce, samozrejme vim, ze to nebyla zadna laska, ale myslim si, ze po dvou letech uz by to mohlo byt skoro jedno, ne?? No, to je fuk, kazit den si tim nebudu..
    Tak se zatim mej moc hezky,
    A sem s tim tajemstvim :-))

  14. Anonymní řekl(a)...
     

    Mno ja uz jsem to jednou psala a nejakou zahadu se mi to vymazalo ci co :) No to tajemstvi.... s Jirikem na srpen neco planujem :) No zacne to v srpnu a po 9 mesich by to melo bejt :)) No neni to nic oficialniho, jen jestli to bude dobry s bydlenim a tak vsechny veci, tak bychom radi :)

  15. Unknown řekl(a)...
     

    tyyy jo :-) tak to preji hoodne stesti, to nas nesmis prestat informovat, jo? :-)

  16. Milča řekl(a)...
     

    No jasne, ze Vas budu informovat :) Jsme si to takhle naplanovali, aby (Vasik - po Jirkovym tatinkovi, nebo Eliska) prislo na jare :) Ale ono to treba nebude tak hned vid.. no uvidime :) A navic to bydleni je taky na prd...

Okomentovat