Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Zpátky doma

Ve čtvrtek jsme se konečně po dvou týdnech vrátili domů - o chvíli dýl a asi už bych tchána zabila :-)
Přistáli jsme v pravé poledne a jeden z Georgových kamarádů už na nás čekal a vzal nás domů. Tam jsme přišli na to, že nás sousedi vytopili. Prý jim nějak tekla voda z boileru nebo co a my máme obrovskou mapu na stropě, kus stropu v rozkladu a koberec nacucaný vodou. Tak se nám na to hnedka přišli podívat nějací opraváři, nechali nám tu takový obrovský sušič na koberce a že prý se vrátí příští týden, až ten strop pořádně uschne, aby to mohli opravit.
Asi hodinu po tom, se tu stavil ten kamarád, co se nám staral o Benjiho. Přivezl nám toho mazla zpátky a ještě k tomu jeho psa na pár dní na hlídání.
Aby to ale nebylo málo, tak se kolem čtvrté začal zvedat vítr, začalo pršet, padat kroupy a do toho se ještě přidaly tornádové sirény. Vichr se tedy postaral o pár spadlých sloupů, takže od pěti jsme byli bez elektriky a už jsme mohli jenom hádat, ze které strany na nás to tornádo přijde. To se tedy naštěstí nekonalo, všechno se to nakonec nějak přehnalo, kroupy zase tak obrovské tentokrát nebyly, takže to máme i bez škody na autech. Bez elektriky jsme ale byli až do pátečního rána, tuším že to nahodili kolem desáté.
Během dne jsme si pak dojeli koupit takový menší gril, a tak teď grilujeme každý den - George to dokonce po sobě i sám čistí, tak uvidíme, jak dlouho mu to vydrží :-)


V pátek jsme ještě vzali Benjiho ke "kadeřníkovi", jelikož už to měl strašně dlouhatánský. Takže přikládám jednu fotečku (s tou svojí kostí tam vypadá, jak když kouří doutník) a pak ještě video, které jsme natočili před tím, než ho ostříhali. Takhle on si vysedával u toho fénu na koberec :-)



No, a jinak samozřejmě pořád peru, jednu várku za druhou, do toho samé uklízení a ještě mi k tomu příští týden končí letní semestr, takže musím vypracovat několik úkolů. Na šití, na které jsem se těšila, se asi bohužel (a jako obvykle) nedostane.

4 Komentáře:

  1. Renča řekl(a)...
     

    týýýý brďo ten benji je řízek :-)))).....jinak gratuluju ke třiletému výročí :-).xxx

  2. Unknown řekl(a)...
     

    Dík Renčo.
    No, Benji k tomu ještě na týhle fotce vypadá obrovskej, protože je blíž k foťáku než George a není to poznat :-)

  3. Dagmarka řekl(a)...
      Tento komentář byl odstraněn autorem.
  4. Anonymní řekl(a)...
     

    Z vytopenyho bytu bych mela infarkt. A Benji a ten druhej pes jsou kamosi?
    Ivana

Okomentovat