Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Jedeme do Čech!

Konečně nám to vyšlo a George si bere dovolenou. Ve čtvrtek ráno vyjíždíme, směr Kutná Hora. Plánovaný pobyt je na týden, prý na dýl ne, když za měsíc můžu přijet znova – to mi George řekl, tak ho budu muset držet za slovo :-)

Mimo jiné, také jsme přišli na to, že tu pravděpodobně místo tří let budeme na čtyři roky! Tak to vypadá, že Lexie bude chodit i do německé školky! - samozřejmě by mohla chodit do té na základně, ale když můžu mít tu německou zadarmo, tak proč ne?

1 Komentáře:

  1. Janee řekl(a)...
     

    Tak gratuluji k výletu do Čech. At se vám líbí, což jistě bude.
    Co bych za to dala, kdyby byla Dáša v Německu.
    I ty fotky, co jsi sem dala jsou takové příjemné:o))
    Lexie, to je teda nářez, ta jede!!Mějte se a užijte si to tady.

Okomentovat