Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Obchůdek


Řekla jsem si, že s tím svým šitím musím konečně něco dělat. Mám tedy takový menší obchodní nápad. Nakoupila jsem si asi 18 metrů látky (všechny jsou ze stejné řady, viz fotečka výše) a budu šít spací pytle pro miminka, šatečky, sloníky (ze zbytků), deky a polštářky. Prostě různé věcičky pro miminka. Prodávat to budu na různých akcích základny, pro tyto účely určené. Už se moc těším. Vypadá to, že letos se rozhodně nudit nebudu :)

Látky jsem si objednala na internetu, takže ještě čekám, až mi sem přijdou. Tak jsem si zatím vyfrkla pár těch sloníků. Tady jsou dva. Ještě jim chybí očička. Ušila jsem ještě další tři, ale musím koupit víc materiálu na vycpávání. Zatím jsem si tedy vystříhala na pět dalších z různých zbytečků, co se mi tu nashromáždily.

2 Komentáře:

  1. Anonymní řekl(a)...
     

    Sloníci jsou teda krásní! Slon je moje oblíbený zvíře. Třeba si je od tebe někdy objednám :-) Nebo aspoň něco pro kámošku, která se po létě chystá otěhotnět.
    Ivana

  2. Trrri řekl(a)...
     

    Jsi fakt šikovná. :o)

Okomentovat