Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Tvořím, tvoříš, tvoříme..


Abych tady pořád nepsala jen jak já něco kutím, musím také přidat fotečku obrázku, co George nakreslil pro Lexie. Moc se mu to povedlo. Většinou kreslí různé římské bojovníky a podobně, což sice nakreslí dobře, ale prostě to není něco, co bych si tu vystavila. Takže ho musím hezky namotivovat, aby Lexie těch obrázků nakreslil více. Původně jsem myslela, že by mohl udělat obrázek ke každému písmenu abecedy, ale asi bude reálnější, když ty obrázky budou jenom ke jménu Lexie :)


Výše přidávám také fotečku mého koutku. Odsud píšu, šiju a vlastně tady trávím asi největší část dne (když teda nepočítám pokojíček Lexie, kde si hrajeme :) Zbytek vyfotím později, až mi George přidělá garnýže, abych mohla zkrátit a pověsit závěsy.

3 Komentáře:

  1. vousáč řekl(a)...
     

    Ten George je šikovný malíř. Musím mu říct, ať mi taky něco namaluje.

  2. Unknown řekl(a)...
     

    sikovnej je, ale ma dlouhy dodaci lhuty.. :)

  3. Anonymní řekl(a)...
     

    George namaloval ty berušky??? To je krásný!!!
    Ivana

Okomentovat