Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Tetičky, strýčkové, bratranci atd... :-)

Minulou, teda teď už vlastně předminulou, sobotu, se za námi přijeli podívat Georgovy tetičky, strýčkové, bratranci, sestřenice a babička. Myslím, že je bylo slyšet hoodně daleko, chudáčka Lexie dokonce občas i vyděsili, hlavně když se na chvíli sledoval fotbal a byl nějaký ten gól, to se jí moc nelíbilo.. ale nakonec si zvykla. Moc se ten den ale pochopitelně nevyspala, tak pak zalehla v půl deváté večer a spala až do půl desáté do rána!!
P.S.: Lexie ten den dostala také pár dárečků a téměř $200, které už jsme řádně utratily na nové oblečení do Německa. Na zimu toho zatím moc neměli, ale na letošní babí léto a příští jaro/léto už je Lexie vybavená :-)

0 Komentáře:

Okomentovat