Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Burger Kings


Tak tuhle nepovedenou fotku vytvořil nějaký chlapík v Burger Kings (nebojte, k hamburgerům jsem ještě neklesla), kam jsme s holkama zašly v neděli odpoledne po setkání se všemi dalšími aupair, které proběhlo na bruslaku, což byla docela legrace, poněvadž většina z nich stálá na bruslích poprvé... takže padaly jedna přes druhou... :-) přinesla jsem také nějaké linecké a vanilkové rohlíčky a pak se rozdávaly vánoční dárky - každá jsme přinesla jeden a dala ho do velkého pytle, ze kterého jsme si zas pak vytáhly nějaký jiný... no, patřila jsem mezi šťastnější, jelikož jsem neobdržela takové ty hnusné keramické obludky, no, ale hra Mind Trap, na jejímž víku je velkým písmem napsáno: Hra která změní vaše myšlení... (nechápu, co je na mém myšlení špatného.. ), také není nejlepší... no, nic, snad ta opravdová nadílka bude lepší... :-)

2 Komentáře:

  1. Dagmarka řekl(a)...
     

    Cau Luci! To se teda holky predvedly. :o) A co jsi dala do pytle Ty? Ja jsem pred chvili dozdobila stromecek, mala je u baby sitter, mame dneska posunuty Stedry vecer kvuli cestovani, ktere je zitra. (Nevim, zda Ti dosel pohled.) Takze kdybychom uz nemely cas komunikovat, preju Ti moc hezky Stedry den, nebo vlastne rano...:o) Budu na Tebe myslet. Zvladni to dobre. Pac a pusu, D.

  2. Unknown řekl(a)...
     

    Ahoj Dasi,
    za pohled moc diky... to se mas, ze jedes domu, zavidim.. no, snad to tu dobre dopadne... mej se moc hezky, bezpecny let a krasne vanoce, luca

Okomentovat