Vítám všechny své přátele, rodinu i ostatní příchozí. Jak jistě víte, po ukončení střední školy jsem se rozhodla strávit rok v USA, coby Aupair. Osud tomu však přál jinak, po roce jsem se vdala a zůstala v Americe celkem 5 let. 2 roky z toho jsem pracovala jako učitelka v MŠ a před rokem a půl jsem také začala studovat, obor Child Development, neboli Dětský vývoj. Po třech letech manželství se nám 11.února 2010 narodila krásná holčička, Lexie Claire.

Jelikož manžel hned po svatbě vstoupil do amerického letectva, z původního New Jersey jsme se na chvíli stěhovali do Mississippi a pak do Oklahomy, kde jsme si koupili dům a zůstali asi 3 a půl roku. Letectvo s námi mělo ale jiné plány a poslalo nás na čtyři roky do Německa, konkrétně leteckou základnu Spangdahlem. Volné chvíle trávím šitím a následným prodejem dětských oděvů a doplňků.

Gonzalez girls




Tak to jsou ty tři holčiny, kvůli kterým jsem se 22. srpna 2005 vydala do USA. Emily, Caroline a Meghan. Musím přiznat, že občas umějí dát pořádně zabrat (no, upřímně - každý den), ale jinak jsou zlatý :-)

9 Komentáře:

  1. Dagmarka řekl(a)...
     

    Zlaty, krasny, roztomily... a vubec nejlepsi, kdyz spej! :o))

  2. Anonymní řekl(a)...
     

    Mě stačí, když slyším ten jejich typicky americký ukňouraný hlásek v reprákách doma u compu...:-)))

  3. Unknown řekl(a)...
     

    to vorajda: tak takovy jsou jedine kdyz spej :-)

    to vousac: pridej sedmdesat decibelu, takova je realita (od rana do vecera.. )

  4. Anonymní řekl(a)...
     

    Ta naše holka musí mít nervy ze železa :-))))

  5. Dagmarka řekl(a)...
     

    Ja uz si to planuju, ze nas Luci, budou muset po smrti prohlasit za svaty! :o)) (Tvoje jmenovkyne uz existuje, tak ze by Sv.Seva? :o))

  6. Anonymní řekl(a)...
     

    Jen se holky zase nepřechvalte...:-)))

  7. Dagmarka řekl(a)...
     

    No tak dobre, no... Uz mlcim. :o)) Ale kdybyste tu byl, musel byste uznat, ze clovek obcas nevi, ci je a ze jsou i situace, kdy by ty deti zaskrtil. V CR existuje varecka, tady leda tak ne moc fungujici "Time- out" a nebo zakaz televize a podobne spise vyhrozovaci metody. Jak rika muj Mike : Zatimco Cesi meli univerzitu, tady tancovali "cavemeni" kolem ohne. :o))

  8. Anonymní řekl(a)...
     

    Jo, milá Dášo, to je HOLT ta americká svoboda a demokracie....:-)))

  9. Dagmarka řekl(a)...
     

    Mate pravdu! No, jeste ze se tu najdou obcas nejake Cesky, kteri jim trochu napravi moralku. :o)) No, ale asi je uz nikdo nezmeni. Jen me tuhle potesilo, kdyz jsem si precetla, ze takova ta americka "inteligence" prisla na to, ze v podstate by se americka spolecnost mela ucit od te evropske. No jo, ale kdyz nekteri Americani ani nevedi, o cem je rec, je to tezke...

Okomentovat